Cigdem

Cido.se

Annons

Asil 3 år!

Den 14 maj fyllde Asil 3 år! Som han längtat och tjatat. Han fick sitt kalas hemma med ballonger, girlanger och tårta. Han var så glad! Tror inte jag kan beskriva den lyckan han kände för det bara lyste om honom. Han berättade om sitt kalas till alla vi träffade under en vecka. Han hade tydligen berättat flera gånger på förskolan också.

Då insåg jag en sak. Att det egentligen räcker med små medel för att göra ett barn lyckligt. Men vi går all in hela tiden. Hetsar och stressar för kalas och annat. Barnet vill bara ha uppmärksamhet och ett kalas är nog ett bättre kalas för dem med bara familjen när dem är så små.

Det tog mig bara 5 år och 3 barn att förstå! Visst är 1 årsdagen speciell men alla andra kalas får det vara mindre och så som dem själva önskar!Vår lilla pratglada kyckling är nu en treåring med så mycket trots att han får mig att nästan vilja slita av mig håret ibland. Men det är tur att jag älskar honom ändå! ❤️

Kommentarer
Cigdem

Kommentera

Annons
stats