Cigdem

Cido.se

Annons

Bättre dagar

Jag har så många bilder på mobilen av dem dagar som jag inte har bloggat om. Det är inga större aktiviteter men jag tycker ändå att det är kul att skriva om.

Ibland får jag inte till några bilder av att springa efter grabbarna när jag är ensam med dem, men jag försöker! Sen brukar Eser påminna mig om att ta bilder! Han älskar verkligen att bli fotad! Det är kul att han är med på det, Asil hänger såklart efter vid dessa tillfällen, men ibland vill han absolut inte bli fotad. Ja han envisas ganska ofta!

IMG_3767 IMG_3768
Första grillningen med vännerna, tror att det var ca 1 månad sen!

IMG_3788
På en familjepromenad för att utforska området som vi bor på! Grillningen och promenaden var den helgen som vi firade Pinar (hon firades på fredagen så den helgen var fullspäckad för min del!)

IMG_3828
Middag med älsklingen på Svenska Sushiköket (min mobils selfie kamera var paj ett tag, därav dimmiga bilder!)

IMG_3838
Efter den goda middagen var vi på premiären av Pirates of the Caribbean. Älsklingen är ett sant fan av filmerna (jag också!)

IMG_3841
På kristihimmelfärd träffade vi Esers bästis Alicia, mamma Emma och lillebror Nelson!

IMG_3859

Ännu mer grillning den långhelgen!

IMG_3863
Och massa bad, vädret var verkligen underbart den veckan!
IMG_4062

I fredags fick jag denna bild när jag var på väg till skolan för att redovisa och gå min sista dag för första läsåret i skolan. Min fina familj önskade mig lycka till. Denhär bilden är verkligen så himla fin! ♥

IMG_4080 IMG_4081 IMG_4090

I måndags var det sommarfika på grabbarnas förskola. Vi fick gå en tipsrunda, lyssna på barnen som sjöng sommarvisor och fikade som avslutning. Det var en mysig dag!

Kommentarer
Cigdem

Kommentera

Annons
stats