Emirs Halloween Kalas | Cido.se
Cigdem

Cido.se

Annons

Emirs Halloween Kalas

Idag var vi på min vän Pinars son Emirs halloween kalas. Emir fyller år samma dag som mig och hade kalas idag. Grabbarna var förberedda med sina outfits och var helt galna på kalaset. Jag hann inte ta några ordentliga bilder pga att jag hade en ganska rädd Sezer i famnen. Kändes inte bra att lämna honom med älsklingen eftersom jag gör det tillräckligt när jag är i skolan eller jobbar.

Jag försöker verkligen fokusera mig på barnen på helgerna eftersom jag inte hinner på vardagarna. Men denna vecka är jag hemma, svägerskan åker imorgon och den andra svägerskan kommer om några dagar så då måste jag vara hemma med Sezer. Jag har redan planerat in lite saker som jag ska göra. Får se hur mycket jag hinner med!

IMG_0623 IMG_0626 IMG_0641 IMG_0648 IMG_0656 IMG_0660 IMG_0661 IMG_0673

Några bra bilder blev det ändå. Asil var mest upptagen med att äta godis i början och Eser var upptagen med att äta hamburgare på slutet! Emir var utklädd till Dracula som man ser på sista bilden, den snodde jag från Pinars snap!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Cigdem

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats