Cigdem

Cido.se

Annons

Herobility

Sponsrat inlägg i samarbete med Herobility
IMG_4538

Jag är väldigt rak när det kommer till barn och baby produkter. Håller till det jag och barnet trivs med. Tänker alltid på att köpa stora varumärken och håller mig uppdaterad om vad som är bra samt mindre bra.

Eser och Asil har varit riktig napp och välling älskare. Jag använde alltid samma märke och eftersom barnen var nöjda så fortsatte jag på samma spår. I väntan på Sezer lanserades ett annat märke som jag fastnade för. Men samtidigt kände jag inte att den hade bra funktioner fullt ut. Det saknades liksom någonting, men färgerna var verkligen riktigt beroendeframkallande.

Men inte så länge sedan fick jag upp ögonen för ett nytt märke Herobility. Jag fick några produkter för att testa men jag var skeptisk tills jag blev beroende. Likaså Sezer!

Sezer suger på tummen och har vägrat napp, han gillar heller inte ersättning och välling lika mycket som sina bröder. Men med Herobility har allting förändrats. Han gillar både nappen och nappflaskorna. Detta leder till att det blir smidigare för honom på morgonen och på kvällen när han får ersättning eller välling.

Varför gillar jag produkterna?
Jo, jag älskar skruv funktionen (även locket) är skruvbart när man sätter på och tar av. Detta finns inte på andra flaskor då man måste dra bort locket, det är inte alltid lika lätt när det blir lufttryck. Sedan älskar jag att man kan skruva pulverbehållaren under flaskan. Då tappar man inte bort den. Men det bästa av allt är att man kan använda flaskorna utan ”napp-delen) för att ha med sig allt möjligt, t.ex majskrokar. Eller varför inte kunna blanda gröten? Så himla praktiskt! Man behöver inga extra produkter till varken gröt eller barnmat. Detta har jag saknat då skåpen är fulla här hemma med allt möjligt!

Sedan gillar jag att produkterna känns bra och ser bra ut. Inte plastiga eller ”billiga”. Även förpackningen som dem kommer i är en lyxkänsla.

Jag är verkligen såld!

PRODUKTERNA FINNS ATT KÖPA HÄR OCH JUST NU FÅR NI 20% RABATT PÅ STARTPAKETEN OM NI ANGER CIDO.SE20 I KASSAN!
Mer om produkterna specifikt:

IMG_4534

HeroBottle:

HeroBottle_FrontBox

HeroBottle sätter en ny standard på nappflaskor med nya patentsökta lösningar som kombineras med en vacker och funktionell svensk design.

Dubbelt Anti-Kolik-System & Bröstformad dinapp:
Klassiska antikoliksystem bygger alla på samma princip som togs fram 1946 av Joseph W Less. Principen går ut på att en ventil förhindrar vakuum i flaskan, skapar ett jämnt flöde och förhindrar att bebisen sväljer luft. Efter 70 år, är nästa generations dinapp äntligen här, patentsökt och utvecklad av Herobility!

  • HeroTeats ovala bröstform passar bebisens mun perfekt, ger ett naturligt grepp och underlättar övergången mellan amning och flaska.
  • Den världsunika kurviga designen stänger för mungipan på bebisen och minskar risken för dregel, spill och helt blockerar luft från att komma in i munnen.
  • Den klassiska ventilen ger ett jämnt flöde på vällingen och motverkar vakuumbildning i flaskan och att bebisen sväljer luft.
  • HeroTeat (Storlek M ingår) finns i flyra flödeshastigheter för att tillgodose ditt barns växande behov. Se storleks rekommendationer längst ner på denna sida.

Mixerlock & nät för klumpfri blandning:
Det traditionella sättet att blanda välling är att täcka hålet på dinappen med ena fingret och skaka. Sättet innebär ofta spill, kladd och att klumpar fastnar i dinappen, som i värsta fall kan orsaka stopp och att bebisen sväljer luft.

  • Det världsunika Mixerlocket från Herobility underlättar blandning genom att förvandla nappflaskan till shaker. Tillsammans med Mixernätetrevolutionerar Mixerlocket sättet att blanda välling helt utan klumpar och kladd. Mixerlocket fungerar även som ett skydd till dinappen vid transport.

HeroStorage gör det enkelt att ta med välling, barnmat eller snacks på utflykten.
I den läckagesäkra behållaren kan du förvara välling, bröstmjölk, snacks, barnmat med mera. Behållaren är dessutom mikrovågsugn- och fryssäker. Varje behållare rymmer 100 ml, vilket motsvarar en stor portion vällingpulver. Ta med flera behållare genom att skruva fast dem i varandra och på botten av HeroBottle eller HeroSippy.

Flaskan har en extra bred öppning.
Tack vare den breda öppningen kan du fylla din HeroBottle med välling och vätska utan spill och enkelt diska den efteråt.

Ergonomiska greppytor.
Tack vare de två ergonomiska greppytorna är flaskan lätt och bekväm att hålla i för både små och stora händer.

Dräneringskanaler för diskmaskinsvatten.
HeroBottle har kanaler som leder bort smutsvattnet vid diskmaskinstvätt. Det gör att din HeroBottle alltid är rent och fräsch!

Mixa och matcha!
Skapa din egen färgkombination genom att skifta delar från flera HeroBottle i olika färger. Du kan även skifta delar mellan HeroSippy, HeroBottle och HeroStorage.

World Childhood Foundation:
För varje HeroBottle ges 5 kr till Childhood i vår gemensamma kamp för ett skapa en tryggare barndom för utsatta barn.

HeroSippy:

box_2

HeroSippy gör det enkelt och kul att lära sig dricka ur mugg.
Supersöta HeroSippy är den perfekta muggen för picknikäventyret eller hemma vid middagsbordet. De avtagbara, gulliga handtagen ger ett ergonomiskt grepp, idealiskt för små händer när barnet ska börja dricka alldeles själv. Dess bedårande fötter och svans gör den extra stadig. Den mjuka bitsäkra silikonpipen är skonsam for små munnar, tänder och tandkött. Den är dessutom spillsäker och har en ventilfunktion som bara släpper ut vätska när barnet dricker. Locket är gjort för att vara lätt att öppna och stänga för små händer. Vår söta lilla fjällräv Felix är tryckt på sidan av flaskan, han leker tittut bakom handtagen, en räddning när humöret tryter.

Droppsäker.
Inget kladd, tack vare den droppfria ventilen.

Klick Lock.
Lätt att öppna och stänga för små händer, läckagesäker.

Ergonomiskt Handtag.
Mjuka handtag gör pipmuggen enkel att hålla. Handtagen går att ta bort.

Stadiga fötter och svans.
Små, mjuka fötter och en liten svans gör HeroSippy extra stabil.

Mjuk pip.
Skonsam för små munnar, tänder och tandkött.

Flaskan har en extra bred öppning.
Tack vare den breda öppningen kan du fylla din HeroSippy med vätska utan spill och enkelt diska den efteråt. Den passar även utmärkt som snacksskål.

Ergonomiska greppytor.
Tack vare de två ergonomiska greppytorna är flaskan lätt och bekväm att hålla i, även utan handtagen.

Kompatibel med HeroStorage (Säljs som tillbehör)

HeroStorage Skruvas enkelt fast på undersidan av HeroSippy, både med eller utan handtagen! Perfekt för att ta med frukt eller snacks på utflykten.

Dräneringskanaler för diskmaskinsvatten.
HeroSippy har kanaler som leder bort smutsvattnet vid diskmaskinstvätt. Det gör att din HeroSippy alltid är ren och fräsch!

Mixa och matcha!
Skapa din egen färgkombination genom att blanda delar från andra HeroSippyi olika färger. Du kan även byta delar mellan HeroSippy, HeroBottle och HeroStorage.

HeroTeat:

a4

HeroTeat är nästa generations dinapp!
Den ovala bröstformade dinappen passar bebisens mun perfekt, ger ett naturligt grepp och underlättar övergången mellan amning och flaska. Den världsunika kurviga designen stänger för mungipan på bebisen, minskar risken för dregel, spill och blockerar luft från att komma in i munnen.

Dubbelt Anti-Kolik-System:

  • Den världsunika kurviga designen stänger för mungipan på bebisen och minskar risken för dregel, spill och helt blockerar luft från att komma in i munnen.
  • Luftventil ger ett jämnt flöde på vällingen och motverkar vakuumbildning i flaskan och att bebisen sväljer luft.

HeroTeat finns i flera flödeshastigheter för att tillgodose ditt barns växande behov. Se storleks rekommendationer nedan.

S 0+ månader – Lågt flödeLämplig för bröstmjölk och ersättning
M 2+ månader – Medium flödeLämplig för bröstmjölk och ersättning
L 4+ månader – Snabbt flödeLämplig för alla typer av vätskor
XL 6+ månader – Extra snabbt flöde / Självreglerande öppningLämplig för trögflytande vätskor, tex välling

 

HeroStorage:

a2

HeroStorage gör det enkelt att ta med välling, barnmat eller snacks.
I de läckagesäkra behållarna kan du förvara välling, bröstmjölk, snacks, barnmat med mera. Behållaren är dessutom mikrovågsugn- och fryssäker. Varje behållare rymmer 100 ml, vilket motsvarar en stor portion välling. Ta med flera behållare genom att skruva fast dem i varandra och på botten av HeroBottleeller HeroSippy. Den breda öppningen gör den enkelt att både fylla och diska. Varje behållare har ett separat lock.

Kompatibel med HeroSippy och HeroBottle.
HeroStorage skruvas enkelt fast på undersidan av HeroSippy och HeroBottle.

Dräneringskanaler för diskmaskinsvatten.
HeroStorage har kanaler som leder bort smutsvattnet vid diskmaskinstvätt. Det gör att din HeroStorage alltid är ren och fräsch!

Mixa och matcha!
Skapa din egen färgkombination genom att blanda delar från andra HeroStorage i olika färger.

HeroStorage tål frys, maskindisk, mikro och kokning.

Material:  PP plast (polypropylene)
Alla produkter är BPA and Phthalates fria.

HeroPacifier:

box_3

HeroPacifier är snäll mot barnets tänder och utvecklad för att minska risken för felställda tänder.

Nappen har en ultratunn sugdel, tillverkad i 100 % silikon. Mjuka kanter är dels skonsamma mot barnets känsliga hy, dels fungerar kanterna som bitring. En smart förvaringsbehållare medföljer som skyddar nappet från smuts när du tillexempel har den i fickan eller väskan, den kan även användas för att sterilisera nappen i mikron (3 minuter.)

Ultratunn och mjuk napp: Traditionella nappar har en tjock hals på själva sugdelen som kan ligga och trycka mot tandköttet/tänderna, det kan störa den naturliga tandutvecklingen. HeroPacifier utvecklades för att minska risken för felställning av tänderna och vara extra skonsam mot bebisens tandkött och tänder. HeroPacifier har en patentsökt ultratunn hals och sugdelen är tillverkad i extra mjuk silikon.

Mjuk sköld och stora lufthål: Kanten på HeroPacifier är tillverkad i ett exklusivt mjukt material för bästa komfort och passform. Stora lufthål håller huden torr, motverkar irritation och rodnad (och du ser även din bebis le.) Kanten kan även användas som bitring för att lindra smärtan i tandköttet när barnet får tänder.

Ortodontisk och symmetrisk design: Anatomiskt riktig napp för barnets naturliga utveckling av gom, tänder och tandkött. Symmetrisk design gör att nappen alltid ligger rätt i munnen, något upp eller ner finns inte. Detta är ett måste när bebisen själv sätter i och ur nappen.

Steriliserande skydd: Det smidiga skyddet håller nappen ren, perfekt när du har nappen i fickan eller väskan. Skyddet kan även fyllas med vatten för att sterilisera nappen i mikron.

Tål maskindisk: HeroPacifier tål maskindisk, kokning och mikrosterilisering i det medföljande skyddet.

Material: Sköld och knopp i PP plast (polypropylene), sköldens mjuka kanter i TPE, sugdelen i silikon.

Vi följer EU standardanden EN1400
Alla produkter är BPA and Phthalates fria.

Kommentarer
Cigdem

Kommentera

Annons
stats