Cigdem

Cido.se

Annons

Kalas helg!

Helgen för två veckor sedan (17-18 juni) var vi bjudna på 2 kalas. Ett på lördagen och ett på söndagen. Jag åkte ensam med barnen till båda och vi hade det verkligen jättekul. Älsklingen jobbade och svägerskan behövde vila.

På lördagen var vi på lilla Sibels 1-årsdag på Ekerö. Ett väldigt mysigt kalas med väldigt mycket folk. Vi åt gott och barnen sprang runt!

Jag var så duktig på att ta bilder den dagen, och alla blev så fina!

IMG_4145 IMG_4152 IMG_4156 IMG_4158 IMG_4162 IMG_4168 IMG_4171 IMG_4172 IMG_4174 IMG_4182 IMG_4190 IMG_4192 IMG_4199

 

På söndagen var vi på Taha Eren, Sarp och Elfes kalas. 2 mammor som är väldigt nära vänner hade slagit ihop kalaset för sina barn vilket var väldigt smart! Kalaset var ute på en park där det även finns en plaskdamm. Gissa om barnen var glada?

Denna gång blev det inte så mycket bilder. Grabbarna sprang runt i parken och badade, så jag var mestadels upptagen med att hålla koll på dem!

IMG_4203 IMG_4220

 

Jag vill tacka kalasvärdarna på båda kalasen för alla godsaker, trevligheter och för att vi fick komma!

Kommentarer
Cigdem

Kommentera

 1. Cigdem
  Cigdem

  Hej! Tack så mycket för dina fina ord. Vad glad jag blir! För jag måste erkänna att mitt självförtroende absolut inte är på topp just nu när jag inte har haft tid att vårda mig själv.
  Även tack så mycket för informationen. Jag är verkligen superdålig att kolla upp detta med gelatin i godis. Men vilka är det som inte innehåller grisgelatin då?
  Kram!

 2. D

  Hej , vill börja med att säga att du har så otroligt söta pojkar, masallah! Sen e det faktiskt så kul o se dig så pigg o fin på bilderna du e en jättefin mamma och fru. Vill bara uppmärksamma när jag såg bilderna att Ahlgrens bilar innehåller ( tyvärr) grisgelatin, även zoo aporna , tyvärr. Vet att mkt nu förtiden står tydligt och även vad det är det för typ av gelatin men just dessa har de inte skrivit ut. Då jag vet att ni är muslimer ville jag påpeka detta, ha en fin sommar och jättefin blogg!

Annons
stats