Cigdem

Cido.se

Annons

Nationaldagen & Midsommar 2017

Jag har halkat efter här igen. Jag har jobbat lite och sedan är det fullt upp hemma. Det känns som att allt blir lite halvgjort för min del. Massor att tänka på. Har även jagat sista minuten resor, men det har inte gått bra alls. Nu ger jag upp! Blir det semester så blir det i augusti, men jag har verkligen tappat suget!

Jag tänkte skriva lite om vår nationaldagsfirande. Det hände inte mycket alls. Älsklingen jobbade och jag mådde inge vidare på förmiddagen. Men på eftermiddagen när grabbarna började klättra i väggarna var jag tvungen att bli bättre. Vi tog en lång promenad till sjön nära oss. Grabbarna badade, Sezer sov och sedan hade vi lite picknick.

 

 

På midsommar gjorde vi ingenting speciellt. Jag jobbade på förmiddagen och älsklingen jobbade på kvällen, så jag gick bara ut en sväng till parken med barnen. Så inga bilder på det!

Hoppas ni hade en grym midsommar!

Kommentarer
Cigdem

Kommentera

Annons
stats