Cigdem

Cido.se

Annons

Pinar 30 år & Elias the chef

Tack för den fina responsen jag har fått på mitt tidigare inlägg. Jag har förstått att ni gillar mitt personliga och ärliga jag. Jag ska fortsätta skriva fast jag inte går ner på djupet!

Veckan efter Asils födelsedag var det dags att fria min vän Pinar. Hennes man hade planerat in en överraskningsfest två dagar efter hennes riktigt födelsedag. Vi lyckades överraska henne fast hon hade misstänkt att något var på G!

Vi var på restaurangen Elias the chef. Jag kan bara säga att det just nu är den absolut bästa libanesiska restaurangen jag har varit på. Det som är extra plus är att det är så prisvärt! Jag och älsklingen kommer definit gå dit ofta. Vi skulle redan gå förra veckan men barnen envisades om att somna sent så vi hann inte.

Vi satt på innergården som var hur mysig som helst. Ett perfekt stället helt enkelt! Servicen ska vi inte ens gå in på! Vi fick jättebra förklaring och hjälp med alla frågor och önskemål som vi hade. Denna restaurang rekommenderar jag verkligen. Den ligger på Herkulesgatan i stan. Väldigt nära t-banan T-centralen!

Inte långt kvar tills min 30årsdag!


Ett axplock av alla rätter. Detta är bara början, bordet var totalt fullt när allt kom ut! 

Kommentarer
Cigdem

Kommentera

Annons
stats