Veckan som varit | Cido.se
Cigdem

Cido.se

Annons

Veckan som varit

Denna vecka har verkligen flygit iväg, eftersom Asil var hemma måndag, tisdag hann jag inte få så mycket gjort så det är inte så konstigt.

I måndags skjutsade vi svägerskan till Arlanda, sedan släppte älsklingen hem oss och åkte vidare till jobbet. Vi promenerade för att hämta Eser och gick en sväng till parken sen för att Asil skulle få komma ut lite och leka i det fina vädret.

I tisdags åkte vi till butiken för jag hade lite ärenden, hann även med lite shopping. Köpa hårklämmor och annat behov stod högst upp på min lista så det blev gjort!

I onsdags hämtade jag Eser tidigare, vi åkte till logopeden och postade lite paket. Sedan hämtade vi Asil och kom hem.

IMG_7665 IMG_7669 IMG_7673

I torsdags åkte jag på Livly´s utförsäljning med min vän Gamze, blev lite shopping och sedan hämtade jag grabbarna från förskolan och åkte hem till min yngsta faster. Älsklingen var redan där och monterade handtagsskydd till sin motorcykel med min fasters man.

I fredags åkte vi till butiken för att möta upp älsklingen, han öppnade och jobbade bara till kl 13. Sen åt vi lunch tillsammans och shoppade. När vi kom hem åkte jag och Sezer för att handla hem.

IMG_7685 IMG_7687 IMG_7688
Grabbarna testar spela bandy

IMG_7691
Sezer är nöjd i vagnen


IMG_7694

Fredagsmys för mig och älsklingen

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Cigdem

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx

stats