Cigdem

Cido.se

Annons

What doesn’t kill you, makes you stronger…

Jag har under hela mitt liv alltid trott på en sak. Det finns en lösning till allt förutom döden. Jag har alltid varit målmedveten och kämpat för mina egna viljor. Jag har mått dåligt fram och tillbaka. Jag har begått misstag som jag har tagit lärdom av, men det har alltid funnits en anledning. Nu har jag insett en gång till. I´m a fighter…och det kommer jag vara in till döden!

Jag har insett att jag känner mig levande när jag kämpar. När jag bit för bit kommer längre fram, trots alla motgångar blir min dröm sann. Varför? Because I never give up! Jag kommer alltid kämpa oavsett, trots mina svackor så kommer jag förbli en krigare…

Jag har nu klarat ett helt år, halva tiden av min utbildning. Med flytt, barn, butik,, omskolning osv…HUR? För att jag har haft världens bästa man som stöd! Den där personen alla en gång försökte bevisa att det inte var rätt person för mig. Han är min stöttepelare och jag är hans. Det är VI TVÅ som är grunden till allt. ALLA motvindar har vi hållt varandra i handen för att inte blås1a bort….ALLTID har det varit VI TVÅ! Vi, speciellt jag har fått väldigt mycket stöd från hans familj, hans systrar har visat mig hur det är att vara en familj. Dem har alltid stått vid vår sida med öppna armar…ALLTID, OAVSETT!

Sen finns det visst alltid en baksida också av ett mynt. En sann baksida som inte är lika rolig, det är inte en lika skrytsam berättelse. Jag kommer inte gå in på den. Det behövs inte. Den sidan har bara fått mig att inse ännu en gång att jag har gjort ett helt rätt val i mitt liv. Jag har valt rätt person att dela mitt liv med, den där personen som ingen trodde på. Den personen som är så dyrbar att det inte är värt att försöka få folk att förstå. Jag tillbringar hellre mitt liv för att kämpa med honom, än att lägga ner på människor som inte vill acceptera!

Jag är lycklig och av hela mitt hjärta hoppas jag att vi förblir tillsammans. Nu har jag insett igen, för jag vet inte vilken hundrade gång, att det är HAN och JAG, mot VÄRLDEN!

It doesn’t kill me, it makes me stronger! Jag blir bara starkare!…

IMG_3581

DU ♥ JAG

Kommentarer
Cigdem

Kommentera

Annons
stats